Finale Oostelijke Jeugd Competitie 2018

Ook dit jaar was de finale van de Oostelijke Jeugd Competitie (OJC) in Eibergen. Afgelopen zondag 23 september werd het laatste criterium verreden en kon de stand van de competitie opgemaakt worden.

De ochtend begon droog, maar dat duurde niet lang of het begon te regenen en het bleef regenen. De ploegentijdrit die normaal ook wordt verreden, ging dan ook niet door. De kinderen waren zo nat en verkleumd dat we de wisselbokaal, die we vorig jaar hadden gewonnen, niet konden verdedigen.

Alle CRT-renners hebben weer hun uiterste best gedaan. De vereniging heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. We zijn allemaal in de top 10 van onze categorie geëindigd en een aantal CRT-renners behaalde zelfs een podiumplek.

We kunnen terugkijken op een sportieve, maar regenachtige finaledag.  Tot volgend jaar!

Gert Groenhuizen (namens de deelnemers van de OJC)